Období: srpen 2017

Pět receptů s rybízových

REXsally (») | 5. 8. 2017 | přečteno: 550× | komentáře: 0
https://g.denik.cz/120/f6/cheese-s-rybiz_kafe-raw.jpgBlíží se babí léto. Pojďme si ho „osladit“ dezerty s rybízem. Věděli jste, že rybíz je významným zdrojem vlákniny a vitaminu C? číst dál

Letní lásky: Jak si je užít a přežít

REXsally (») | 5. 8. 2017 | přečteno: 685× | komentáře: 9, poslední: 20. 8. 2022
https://www.sunnyastrologer.com/uploads/love-problem-solution-2.jpgSlunce, moře, písek, palmy, opálení domorodci. Kdo by odolal letním láskám! Jenže románky s sebou nesou i rizika. Proto se vyplatí dodržovat pár pravidel, jak je přežít. číst dál

Tři NEJLEPŠÍ CUKETOVÉ RECEPTY

REXsally (») | 5. 8. 2017 | přečteno: 578× | komentáře: 0
https://www.toprecepty.cz/fotky/recepty/0078/bramborovo--cuketove-placky-se-slaninou-171348-1920-1080.jpgKaždé období nám příroda přinese něco hezkého a užitečného. Pokud nejsme k jejím darům neteční, budeme bohatě odměněni. A ano, chce to i trochu vlastního přičinění. A co čem sáhnout teď? Vyzkoušejte cuketu! Cuketa je jednoletá zelenina, která se řadí k druhu tykve obecné. Vznikla šlechtěním v Itálii. Její chuť je jemná a často přejímá chuť přísad, nemusíte se tedy bát koření a výrazných ingrediencí. Ideální je cuketa velikosti 25 cm, takto mladé kousky musíte loupat. Cuketa obsahuje z cca 90 % vodu, takže má nízkou energetickou hodnotu. Obsahuje minerální látky, draslík a karoten. číst dál