Postup:
Karamelové bonbóny rozpustíme ve vodní lázni.
Když máme bonbóny rozpuštěné, přidáme 5 lžic smetany a smícháme v jednolitou hmotu, kterou pak odstavíme. Necháme trochu vychladnout a vmícháme máslo - hmotu je potřeba důkladně utřít dohladka.
Očistíme a osušíme obal od originálního Toffifee, nebo si připravíme velikostí podobné formičky. Formička je dost malá, takže je lepší dávkovat lepivou hmotu lžičkou - stačí zhruba tři lžičky do každého důlku.
Než se dostaneme na konec formy, karamel začne tuhnout, co se hodí - můžeš pohodlně umístit lískový oříšek do středu každé mističky.
Náš tip: Pokud jsi alergická na ořechy, můžeš místo nich použít rozinky, sušené brusinky nebo kousky čerstvého ovoce, třeba banánu.
Nakonec si ve vodní lázni nechej rozpustit tmavou čokoládu se zbytkem smetany a vymíchej dohladka. Čokoláda by neměla být moc tekutá, spíše kašovitá. Lžičkou navrstvi čokoládu na vrch každého bonbonu.
Hotovou sladkost dej do lednice alespoň na pět hodin, klidně na celou noc. Uvidíš, že se po nich jen zapráší.